Spa i Sverige

Posted by on Nov 3, 2012 in spabilder | 0 comments

Spa i Sverige

Spa i Sverige blirt allt populärare och ökar allteftersom många tycker att de behöver skämmas bort lite extra för att balansera sin hektiska livsstil. Idag finns det alltifrån spa hotell som erbjuder  helhets upplevelser av harmoniskt välbefinnande med erbjudanden av varma bad, olika massage former, yoga pass och diverse behandlingar till enklare spa anläggningar eller spa avdelningar. I Sverige kan du hitta ett spa i norr under midnattssolen eller varva ner på ett spa som ligger inbäddat i det magiska landskapet i södra Sverige eller besöka ett spa i hjärtat av en pulserande svensk storstad. Vi på Spa guidar dig till Sveriges bästa spa hotell!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *