Spa behandlingar

Posted by on Nov 4, 2012 in spabilder | 0 comments

Spa behandlingar

Spa behandlingar finns det gott om att välja mellan på de flesta renodlade spa anläggningarna i Sverige emedan en del spa hotell erbjuder väldigt få behandlingar om ens några alls. Ibland är dock utbudet så stort av spa behandlingar att man känner sig vilse i djungeln av behandlingsformer. Vi kan välja mellan bland annat spa behandlingar som; ansiktsbehandling, bodyscrub, tandblekning, massage i olika former, lerinpackning, vaxning, yoga, stresshantering, sömnhantering, kroppsmätning, hälsotest, fysioterapi, ljusterapi, kognitiv samtalsterapi, mindfulness, kurbad, manikyr och fotvård etc etc. Som sagt var en hel uppsjö av spa behandlingar. Vi på Spa ska försöka oss på att beskriva de behandlingar som erbjuds och ibland ge dig en liten historisk tillbakablick för hur behandlingarna kommit till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *