Loka Brunn

Posted by on Nov 5, 2012 in Spa i Örebro | 0 comments

Loka Brunn

Mitt i trolska Bergslagen, där rofylldheten är total och luften så klar att varje andetag känns som en inre rening – där ligger Loka Brunn som skänkt människor livskraft i 300 år.

Hit har människor vallfärdat i århundraden för att mötas, dricka brunn, njuta och koppla av. Sedan 2007 ägs och drivs anläggningen av familjen Spendrup och traditionen lever vidare.

Spa

Så här säger Mia Spendrup, vd Loka Brunn:

”Vår målsättning är att bevara brunnens ursprung och att ge dig en unik vistelse att minnas. Som gäst kan du förvänta dig personlig service och självklart alla våra goda drycker. Att vistas på Loka Brunn ska kännas som att komma hem till vår familj.”

Loka Brunn är modernt utrustad, men ursprunget och historien är omsorgsfullt bevarad. Här kan du sova och äta gott, konferera samt njuta av spabehandlingar. Här finns inte mindre än 150 hotellrum, 24 konferenslokaler och grupprum samt en restaurang som har plats för ca 300 gäster. Vattensalongen som invigdes hösten 2011 och ligger vid sjön Norra Loken erbjuder unika spaupplevelser i form av bad i varma källor, bastur, golfhall, behandlingsavdelning och en spareception med butik och servering.

Behandlingar

Unna dig att njuta av sköna behandingar. Här njuter du bland annat av massage, duobehandling, fotkurer och exklusiva ansiktsbehandlingar med diamantslip. Loka Brunn arbetar med varumärken som Decléor, md formulations, bareMinerals och OPI samt det franska exklusiva märket Carita.

Till Loka Brunn

Några bilder:

Loka Brunn interiör

Loka Brunn Spaanläggning

Loka Brunn A-klass rum

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *