Yasuragi Hasseludden

Posted by on feb 19, 2014 in Spa i Stockholm | 0 comments

yasuragi spahotell

Yasuragi Hasseludden är ett spahotell som sedan 90-talet har ett helhetskoncept baserat på japanernas fascinerande livsstil. Utifrån devisen att japaner inte bara lever längst utan också lever hälsosammast är idag Yasuragi en av Sveriges absolut mest populära spaanläggningar.

Genom åren har personalen på Yasuragi varit på många studieresor till Japan. Vida känt är att de hårt arbetande japanerna har verktyg för återhämtning genom uråldriga traditioner. Bland annat har möten med feng shui-mästare utvecklat anläggningen till att formas och utvecklas så att besökarna ska få känna en unik spa upplevelse i sin vistelse på Hasseludden.

Yasuragi Hasseludden

Yasuragi Hasseludden är väldigt duktiga på att hela tiden förädla och erbjuda nya härliga rekreationsaktiviteter. Senast i raden kan bland annat nämnas SaunaYoga och Duobehandling i japansk anda.

Sauna Yoga, eller bastuyoga är enkla, effektiva yogaövningar som utförs sittande i en bastu som håller en ungefärlig temperatur på 50 – 55 grader. Yogapositionerna stärker bålen och nedre delen av kroppen samt ger mer flexibilitet i ryggrad, höfter och säte.

Duobehandlingen är en stund av samvaro med någon du tycker om. Koppla av i det japanska tehuset och låt huvud och fötter genom behandling få ny energi samtidigt som ni får lära er mer om den japanska teceremonin.

Titta in på Yasuragi Hasseluddens hemsida för att se allt de har att erbjuda. Vi som har varit där kan verkligen säga att det  finns mycket att välja mellan.

Till Yasuragi Hasseludden